دی ماه 98
اسفند 98

پایش مدیریتی از مرکز خدمات جامع سلامت بنیاد مهاجرین

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۳/۳ |
روابط عمومی مرکز بهداشت شمال غرب-پایش مدیریتی از مرکز خدمات جامع سلامت بنیاد مهاجرین در روز سه شنبه 31 اردیبهشت انجام شد.
در راستای بررسی عملکرد مراکز خدمات جامع سلامت و طبق برنامه ریزی های مدون صورت گرفته، در روز سه شنبه 31 اردیبهشت،پایش مدیریتی از مرکز خدمات جامع سلامت بنیاد مهاجرین با حضور دکتر احمدنیا و دکتر رحیمی به ترتیب رئیس و معاون  مرکز بهداشت شمال غرب و کارشناس مسئولین واحدهای ستادی  انجام شد.
در جریان این پایش ضمن تحلیل عملکرد  مرکز در سامانه سیب،هر یک از کارشناس مسئولین واحدها نسبت به وضعیت مرکز در خصوص فرآیندهای مرتبط با واحد متبوع به ارائه گزارش پرداختند.در ادامه دکتر احمدنیا برخی از مداخلات فوری و مورد نیاز مرکز را بیان کرده و خاطر نشان کردند که سرپرست مرکز و نیروهای زیر مجموعه بایستی در راستای رفع نقاط ضعف مطرح شده بیش از پیش کوشا باشند.هم چنین ایشان ضمن اشاره به برنامه بسیج ملی فشار خون،مجددا بر اهمیت همکاری کلیه نیروها در راستای اطلاع رسانی و نیز ارائه خدمات مربوط به فشار خون تاکید کردند.

دفعات مشاهده: 736 بار   |   دفعات چاپ: 54 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر