دی ماه 98
اسفند 98

برگزاری هشتمین جلسه هماهنگی بسیج ملی فشار خون

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۳/۸ |
هشتمین جلسه هماهنگی بسیج ملی فشار خون در روز سه شنبه 7 خرداد در مرکز بهداشت شمال غرب برگزار شد.
در این جلسه که با حضور دکتر احمدنیا و دکتر رحیمی به ترتیب رئیس و معاون مرکز و سایر اعضای ستاد اجرایی بسیج ملی کنترل فشار خون بالا برگزار شد،ضمن مرور مصوبات جلسات قبلی،در خصوص انتظارات حوزه معاونت بهداشت و هماهنگی های مورد نیاز از جمله هماهنگی با نیروهای مسلح بحث و تبادل نظر صورت گرفت.هم چنین گزارش جامعی از اقدامات واحدهای مختلف در خصوص هماهنگی با سازمانها و ادارات برونبخش از جمله بسیج جامعه پزشکی،اورژانس ،نظام پرستاری و ... توسط واحدهای مرتبط ارائه شد و در خصوص زمان تحویل تجهیزات مورد نیاز ایستگاهها نیز تصمیمات لازم اتخاذ شد.

دفعات مشاهده: 734 بار   |   دفعات چاپ: 72 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر