دی ماه 98
بهمن ماه 98
اسفند 98

بازدید ریاست اداره قلب و عروق وزارت بهداشت ار مرکز خدمات جامع سلامت مسجد السادات

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۵/۷ |
روابط عمومی مرکز بهداشت شمال غرب-ریاست اداره قلب و عروق وزارت بهداشت و مدیر عامل انجمن گابریک در روز دوشنبه 7 مرداد از مرکز خدمات جامع سلامت مسجد السادات بازدید به عمل آوردند.
به منظور افزایش تعاملات و همکاری های بین بخشی وزارت بهداشت و انجمن علمی گابریک در راستای نیاز سنجی و توانمند سازی مراقبین سلامت در پیگیری و مراقبت بیماران دیابتی ؛دکتر مهدوی ریاست اداره قلب و عروق ،مهندس کیخان زاده مدیر عامل انجمن گابریک و دکتر صداقت مدیر واحد علمی انجمن گابریک و کارشناسان مربوطه ،در روز دوشنبه 7 مرداد از مرکز خدمات جامع سلامت مسجد السادات بازدید به عمل آوردند.
در جریان این بازدید نحوه ارائه خدمات توسط پزشک،کارشناس تغذیه.مراقبین سلامت  و نیز نحوه تکمیل پرونده الکترونیک سلامت در سامانه سیب و فرآیند استخراج گزارشات مربوطه مورد بررسی قرار گرفت.

دفعات مشاهده: 795 بار   |   دفعات چاپ: 57 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر