دی ماه 98
اسفند 98

برگزاری جلسه هیئت رئیسه دانشگاه در مرکز بهداشت شمال غرب

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۹/۱۱ |
دویست و شصت و هشتمین جلسه هیئت رئیسه دانشگاه در سالن جلسات مرکز بهداشت شمال غرب برگزار شد.
به نقل از روابط عمومی شبکه بهداشت شمال غرب؛ دویست و شصت و هشتمین جلسه هیئت رئیسه دانشگاه روز یک شنبه دهم آذر ماه با حضور دکتر جلیل کوهپایه زاده رئیس دانشگاه، اعضای هیئت رئیسه و دکتر هاله احمدنیا رئیس مرکز بهداشت شمال غرب در سالن جلسات مرکز بهداشت شمال غرب برگزار شد.
دکتر کوهپایه زاده در خصوص تفاهم نامه های منعقد شده با دانشگاه فرهنگیان، رصدخانه سلامت و نیز منطقه آزاد چابهار توضیحات مبسوطی را ارائه کرد.
در ادامه دکتر بابک عشرتی معاون بهداشت دانشگاه به تشریح اپیدمیولوژی بیماری ایدز در ایران و نیز در جمعیت تحت پوشش دانشگاه پرداخته و در خصوص اقدامات و مداخلات مورد نیاز بحث و تبادل نظر صورت گرفت .
سپس موضوعات مختلفی از جمله بررسی صدور مجوز تأسیس کلینیک ویژه دانشکده علوم توانبخشی، بررسی تعرفه خدمات و هتلینگ بخش دولتی مراکز آموزشی درمانی دارای مجوز Ipd ، افزایش بخش های پزشکی بازساختی و سلول درمانی و آزمایشگاه سلول درمانی توسط مرکز آموزشی درمانی فیروزگر و .. مطرح و تصمیمات لازم اتخاذ شد.
سپس دکتر هاله احمدنیا رئیس مرکز بهداشت شمال غرب، گزارشی در خصوص فعالیت و اقدامات صورت گرفته توسط مرکز بهداشت شمال غرب ارائه داده و به بیان برخی از چالش های پیش رو پرداخت.
گفتنی است که در جریان این جلسه ریاست دانشگاه با مدیران واحدهای ستادی مرکز بهداشت شمال غرب نیز دیدار و گفتگو کردند.

دفعات مشاهده: 766 بار   |   دفعات چاپ: 25 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر