مرکز بهداشت شمال غرب 2
  • 1404/03/13 - 06:35
  • - تعداد بازدید: 27
  • - تعداد بازدید کنندگان: 26
  • زمان مطالعه: 2 دقیقه
مرکز یهداشت شمال غرب 2دانشگاه علوم پزشکی ایران

برگزاری کمیته بلایا با دستور جلسه «بررسی بحران کمبود آب و اتخاذ تدابیر فوری جهت مدیریت بهینه مصرف» در مرکز بهداشت شمال‌غرب ۲ دانشگاه علوم پزشکی ایران مورخ ۱۴۰۴/۳/۳

جلسه کمیته بلایا با حضور  خانم دکتر اردلان، سرپرست مرکز بهتر شمال‌غرب ۲ ، آقای دکتر شهبازی، معاون این مرکز  و مسئول واحد بلایا  و مسئول واحد های ستادی دایر شد. اعضای کمیته، ضمن بررسی وضعیت جاری و تهدیدات ناشی از کاهش منابع آبی، بر هماهنگی و اجرای اقدامات فوری تأکید کردند.

350127.mp3 برگزاری کمیته بلایا با دستور جلسه «بررسی بحران کمبود آب و اتخاذ تدابیر فوری جهت مدیریت بهینه مصرف» در مرکز بهداشت شمال‌غرب ۲ دانشگاه علوم پزشکی ایران مورخ ۱۴۰۴/۳/۳

 

برگزاری کمیته بلایا با دستور جلسه «بررسی بحران کمبود آب و اتخاذ تدابیر فوری جهت مدیریت بهینه مصرف» در مرکز بهداشت شمال‌غرب ۲، دانشگاه علوم پزشکی ایران به شماره نامه:  1400/115-2-1404  مورخ: ۱۴۰۴/۳/۳

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شمال غرب 2 دانشگاه علوم پزشکی ایران، جلسه کمیته بلایا با حضور  خانم دکتر اردلان، سرپرست مرکز بهتر شمال‌غرب ۲ ، آقای دکتر شهبازی، معاون این مرکز  و مسئول واحد بلایا  و مسئول واحد های ستادی دایر شد. اعضای کمیته، ضمن بررسی وضعیت جاری و تهدیدات ناشی از کاهش منابع آبی، بر هماهنگی و اجرای اقدامات فوری تأکید کردند.

تصمیمات و مصوبات مهم جلسه کمیته بلایا: 

1. اتخاذ تدابیر فوری برای مقابله با بحران آب: کمیته بلایا وضعیت موجود را نگران‌کننده ارزیابی کرده و بر ضرورت اقدامات فوری به‌ویژه در مراکز خدماتی، صحی، و تعلیمی تأکید نمود. 

2. بهینه‌سازی سیستم‌های تهویه و کاهش‌دهندۀ مصرف آب: تصمیم بر آن شد که تجهیزات مصرف بالای آب شناسایی شده و به‌تدریج با سیستم‌های صرفه‌جویانه جایگزین گردد. همچنین، بروزرسانی سیستم‌های تهویه با در نظر داشتن کاهش مصرف در دستور کار قرار گرفت. 

3. مدیریت مصرف در بخش نظافت و خدمات عمومی: در راستای کاهش مصرف در امور نظافتی، روش‌های مناسب‌تر از جمله زمان‌بندی شست‌وشو و استفاده از مواد پاک‌کننده خشک یا نیمه‌خشک پیشنهاد و تصویب شد. 

4. راهکارهای کاهش مصرف در پورتال مرکز بهتر شمال: استفاده از دستمال (تیشو) در تشناب‌ها به عنوان جایگزین بخشی از مصرف آب مورد تأیید قرار گرفت. همچنین، استفاده از فلشتانک‌های کم‌مصرف و دو‌مرحله‌ای در اولویت اجرایی قرار گرفت.

 5. آگاهی‌دهی و جلب همکاری همکاران مرکز: مقرر شد آموزش و اطلاع‌رسانی به همکاران مراکز از طریق فضای مجازی و نشست‌های داخلی تقویت گردد تا حس مسئولیت‌پذیری جمعی در قبال مصرف منابع آب نهادینه شود. 

6. اقدامات اقناعی برای رعایت الگوهای مصرف توسط کارکنان و مراجعین: کمیته بلایا بر لزوم مشارکت فعال تمامی کارکنان و اقشار مرتبط تأکید کرد و خواستار تهیه بروشورها، پوسترها و محتوای آموزشی در این زمینه گردید.

نتیجه‌گیری: کمیته بلایا تأکید نمود که مقابله با بحران کم‌آبی مستلزم همکاری بین‌بخشی، تصمیم‌گیری سریع، و پیاده‌سازی دقیق مصوبات در سطح تمام مراکز می‌باشد. مسئولیت‌پذیری جمعی و تطبیق اقدامات، ضامن موفقیت در مدیریت این چالش خواهد بود

  • گروه اخبار : گروه های محتوا
  • کد خبر : 350127
:
کلیدواژه ها
سروناز شفیعی
خبرنگار

سروناز شفیعی

تصاویر

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings