• 1398/11/02 - 10:12

ارسال گزارش هاي عوارض و اشتباهات مرتبط با مصرف دارو و ساير فرآورده هاي سلامت

295749.mp3 ارسال گزارش هاي عوارض و اشتباهات مرتبط با مصرف دارو و ساير فرآورده هاي سلامت
ايجاد سيستم يکپارچه دريافت گزارش عوارض ناخواسته ناشي از مصرف   فرآورده هاي سلامت و پيگيري مناسب آنها و همچنين ارزيابي اشتباهات داروپزشکي و اعمال مداخلات ضروري، به منظور رفع پتانسيل بروز اشتباهات داروپزشکي، امري بديهي و اجتناب ناپذير مي باشد و کليه دانشگاه ها، دانشکده هاي علوم پزشکي کشور، مراکز بهداشتي درماني دولتي و خصوصي، بيمارستانهاي دولتي و خصوصي، مطب ها و کلينيک هاي ويژه، مراکز دارويي و داروخانه هاي دولتي و خصوصي، سازمانهاي بيمه گر، سازمانهاي پزشکي قانوني و سازمان نظام پزشکي، بايد در خصوص  گزارش دهي عوارض دارويي و اشتباهات دارو پزشکي و ساير فرآورده هاي سلامت،اهتمام ورزند .شايان ذکر است، ارسال گزارش عوارض ناخواسته دارويي و اشتباهات مرتبط با مصرف فرآورده هاي سلامت از طرق زير امکان پذير است:
1-سامانه برخط گزارش دهي عوارض ناخواسته داروها و فراورده هاي سلامت از طريق صفحه اصلي سايت سازمان غذا و دارو، به آدرس www.fda.gov.ir و يا لينک مستقيم adr.ttac.ir
2-تکميل فرم زرد ADR (پيوست 2)
3- تماس تلفني با شماره تلفن هاي 66176934 و 61927144