• 1396/12/08 - 08:49

به همت کانون بسيج جامعه پزشکي مرکز بهداشت شمال غرب تيم سلامت شهيد رهنمون مورخ  295324.mp3 استقرار تيم سلامت شهيد رهنمون مرکز بهداشت شمال غرب به مناسبت هفته سلامت مردان در مسجد مرادآباد

به همت کانون بسيج جامعه پزشکي مرکز بهداشت شمال غرب تيم سلامت شهيد رهنمون مورخ هفتم  اسفند ماه به مناسبت هفته سلامت مردان ايران در مسجد مرادآباد مستقر گرديد.

همزمان با هفته سلامت مردان ايران و به همت کانون بسيج جامعه پزشکي مرکز بهداشت شمال غرب ، تيم سلامت شهيد رهنمون سردار جنگل شامل پزشک ، مراقب سلامت ،کارشناس تغذيه و کارشناس روانشناس در مورخ هفتم  اسفند ماه 96 در مسجد مرادآباد مستقر گرديد.در جريان اين اسقرار ضمن تشکيل پرونده الکترونيک براي مردان و همچنين زنان سالمند وميانسال خدماتي از جمله غربالگري قند خون ،ارزيابي فشار خون،اندازه گيري قد و وزن و محاسبه نمايه توده بدني ،مشاوره تغذيه ، مشاوره بهداشت روان ،خطرسنجي بيماري هاي قلبي عروقي و ... به صورت کاملا رايگان ارائه گرديد.