• 1397/07/18 - 07:29

استقرار تيم سلامت شهيد رهنمون مرکز بهداشت شمال غرب در ميدان ميوه و تره بار طرشت

به همت بسيج جامعه پزشکي مرکز بهداشت شمال غرب تيم سلامت شهيد رهنمون در ميدان ميوه و تره بار طرشت استقرار يافت.

295459.mp3 استقرار تيم سلامت شهيد رهنمون مرکز بهداشت شمال غرب در ميدان ميوه و تره بار طرشت
به همت بسيج جامعه پزشکي مرکز بهداشت شمال غرب تيم سلامت شهيد رهنمون شامل مراقبان سلامت،کارشناس تغذيه و کارشناس روان ،روز سه شنبه 17 مهر در ميدان ميوه و تره بار طرشت به  ارائه خدمات بهداشتي رايگان پرداخت.
در جريان اين استقرار خدماتي از جمله اندازه گيري قد و وزن و محاسبه نمايه توده بدني، اندازه گيري فشار خون، اندازه گيري قند خون ، مشاوره تغذيه و روانشناس و ... ارائه شد.
 همچنين آموزش هايي با موضوعات مختلف بهداشتي توسط کارشناسان مرکز بهداشت شمال غرب ارائه و رسانه هاي آموزشي با موضوعات مختلف بين مراجعين توزيع شد.