• 1397/05/01 - 07:05

استقرار تيم سلامت شهيد رهنمون مرکز بهداشت شمال غرب در ميدان ميوه و تره بار پونک

به همت بسيج جامعه پزشکي مرکز بهداشت شمال غرب تيم سلامت شهيد رهنمون مورخ سي و يکم تيرماه در ميدان ميوه و تره بار پونک استقرار يافت.

295409.mp3 استقرار تيم سلامت شهيد رهنمون مرکز بهداشت شمال غرب در ميدان ميوه و تره بار پونک
 به همت بسيج جامعه پزشکي مرکز بهداشت شمال غرب تيم سلامت شهيد رهنمون شامل مراقبين سلامت ، روانشناس و کارشناس تغذيه جهت ارائه خدمات رايگان بهداشتي مورخ سي و يکم تيرماه در ميدان ميوه و تره بار پونک استقرار يافت.
در اين استقرار به بيش از 150 نفر خدماتي از جمله اندازه گيري قد و وزن و محاسبه نمايه توده بدني، اندازه گيري فشار خون، اندازه گيري قند خون ، مشاوره تغذيه و روانشناس و ... ارائه گشت.
 همچنين آموزش هايي با موضوعات مختلف بهداشتي توسط کارشناس تغذيه و روانشناس ارائه و رسانه هاي آموزشي با موضوعات مختلف بين مراجعين توزيع گشت.