• 1395/06/06 - 07:30

استقرار تيم سلامت مرکز بهداشت شمال غرب در ميعادگاه نماز جمعه کن

کانون بسيج جامعه پزشکي مرکز بهداشت شمالغرب با استقرار تيم پزشکي (پزشک،روانشناس،کارشناس تغذيه و مراقب سلامت) در ميعادگاه نمازجمعه کن و با حضورآقاي دکتر گلشني رياست محترم مرکز و سرپرست کانون بسيج جامعه پزشکي به ارائه خدمات پزشکي و مشاوره اي و نيز غربالگري قند خون و فشار خون به صورت رايگان براي بيش از 400 نفر از نمازگزاران پرداخت.

295071.mp3 استقرار تيم سلامت مرکز بهداشت شمال غرب در ميعادگاه نماز جمعه کن

به مناسبت گراميداشت هفته دولت ، ويزيت  و غربالگري رايگان نماز گزاران شرکت کننده در ميعادگاه نماز جمعه کن توسط کانون  کانون بسيج جامعه پزشکي مرکز بهداشت شمالغرب انجام شد.

کانون بسيج جامعه پزشکي مرکز بهداشت شمالغرب با  استقرار تيم پزشکي (پزشک،روانشناس،کارشناس تغذيه و مراقب سلامت) در ميعادگاه نمازجمعه کن و  با  حضورآقاي دکتر گلشني رياست محترم مرکز و سرپرست کانون بسيج جامعه پزشکي به ارائه خدمات پزشکي و مشاوره اي  و نيز غربالگري قند خون و فشار خون  به صورت رايگان  براي بيش از 400 نفر از نمازگزاران  پرداخت.

گفتني است که در جريان اين استقرار،پمفلت و رسانه هاي آموزشي با موضو عات مختلف بهداشتي در ميان عموم نمازگزاران توزيع شد.