• 1395/09/14 - 08:30

همزمان با فرا رسيدن هفته اطلاع رساني ايدز،کانتر و اتوبوس اطلاع رساني بيماري ايدز ،توسط مرکز بهداشت شمال غرب تهران و با همکاري معاونت بهداشتي دانشگاه علوم پزشکي ايران در ايستگاه مترو صادقيه در مورخ 14/9/95 استقرار يافت.

295137.mp3 استقرار کانتر و اتوبوس اطلاع رساني ايدز در ايستگاه صادقيه توسط مرکز بهداشت شمال غرب

گفتني است که در ابتدا در کانتر  آموزش هاي لازم و مشاوره اوليه  در خصوص بيماري ايدز  داده شده  و در صورت تمايل و نياز، مراجعه کننده به اتوبوس مستقر در محل هدايت شده و در اين اتوبوس با راعايت اصول محرمانگي  مشاوره تخصصي توسط کارشناسان خبره بهداشتي  ارائه شده و در صورت نياز  آزمايش به صورت رايگان انجام مي شود.

لازم به ذکر است که اين اتوبوس تا پايان ماه جاري در نقاط مختلف شهر تهران مستقر خواهد شد