• 1397/08/22 - 07:25

بازديد رئيس اداره سلامت باروري وزارت متبوع از مرکز خدمات جامع سلامت کن

رئيس اداره سلامت باروري وزارت متبوع از مرکز خدمات جامع سلامت کن تحت پوشش مرکز بهداشت شمال غرب بازديد کرد.

295493.mp3 بازديد رئيس اداره سلامت باروري وزارت متبوع از مرکز خدمات جامع سلامت کن
رئيس اداره سلامت باروري وزارت متبوع  و هيئت همراه به منظور ارتقاء عمليات اجرايي برگزاري کلاس هاي شش ساعته آموزش هنگام ازدواج با همکاري مشترک بين دستگاهي و بررسي موانع و مشکلات موجود، دوشنبه 21 آبان، از برنامه کلاس هاي آموزش هنگام ازدواج مرکز خدمات جامع سلامت کن بازديد کردند.
پس از انجام بازديد و نظارت، جلسه هم انديشي ارتقاء فرايند آموزش هاي هنگام ازدواج  با حضور کارشناس باروري سالم معاونت بهداشت، کارشناس مسئول بهداشت خانواده و کارشناس مشاوره ازدواج مرکز بهداشت شمال غرب، سرپرست  و مدرسين مشاوره ازدواج وکارشناس آزمايشگاه مرکز کن برگزار شد و نحوه اجرا و مشکلات کلاس هاي شش ساعته مورد بحث و بررسي قرار گرفت.