• 1397/02/10 - 07:05

رئيس دانشگاه علوم پزشکي ايران و معاون بهداشتي دانشگاه از غرفه هاي مرکز بهداشت شمال غرب بازديد به عمل آوردند.

295361.mp3 بازديد رياست و معاون بهداشتي دانشگاه علوم پزشکي ايران از غرفه هاي مرکز بهداشت شمال غرب در دهکده سلامت
 در مورخ هشتم ارديبهشت  ماه  دکتر ناصري پور رئيس دانشگاه علوم پزشکي ايران و دکتر عبادي فرد آذر معاون بهداشتي دانشگاه از  6 غرفه مرکز بهداشت شمال غرب در اولين دهکده سلامت  بازديد به عمل آوردند.
در جريان اين بازديد دکتر گلشني رئيس مرکز بهداشت شمال غرب توضيحاتي در مورد غرفه ها ارائه نمود و در ادامه به مرور عملکرد و برخي از دستاوردهاي مرکز در سال 96 پرداختند . سپس در غرفه مرکز خدمات جامع سلامت هر يک از کارشناسان مستقر در اين غرفه از جمله کارشناسان بهداشت محيط و حرفه اي در خصوص تجهيزات مورد استفاده و ميزان کارايي آنها توضيحات مبسوطي ارائه فرمودند.