• 1395/09/16 - 08:30

بازديد وزير بهداشت سوئد از اتوبوس اطلاع رساني ايدز مرکز بهداشت شمال غرب تهران

وزير بهداشت سوئد و هيئت همراه از اتوبوس اطلاع رساني ايدز در مورخ 16/9/95 بازديد به عمل آورد.

295139.mp3 بازديد وزير بهداشت سوئد از اتوبوس اطلاع رساني ايدز مرکز بهداشت شمال غرب تهران

وزير بهداشت سوئد و هيئت همراه  از اتوبوس اطلاع رساني ايدز  در مورخ 16/9/95 بازديد به عمل آوردند.

وزير بهداشت  سوئد و هيئت  همراه  از اتوبوس اطلاع رساني ايدز که  به همت مرکز بهداشت شمال غرب تهران و معاونت بهداشتي دانشگاه علوم پزشکي ايران و با همکاري شهرداري منطقه دو تهران در برج ميلاد استقرار يافته بود، د رمورخ 16/9/95 بازديد به عمل آوردند.

گفتني است که در جريان اين بازديد که با حضور وزير بهداشت کشور سوئد و هيئت همراه،دکتر ايازي معاونت امور اجتماعي وزارت بهداشت،دکتر گل محمدي مدير گروه مبارزه با بيماريهاي معاونت بهداشتي دانشگاه علوم پزشکي ايران ،دکتر پازکي طرودي مدير روابط عمومي دانشگاه ايران،دکتر گلشني رئيس مرکز بهداشت شمال غرب،دکتر عباسي مدير اداره سلامت شهرداري منطقه دو و جمعي از مسئولين استاني  انجام گرفت،دکتر گل محمدي در خصوص نحوه ارائه خدمات در کانتر و اتوبوس اطلاع رساني ايدز توضيحات مبسوطي را ارائه فرمودند.