• 1395/04/23 - 07:30

دکتر حاجي مير اسماعيل گفت:در بحث تحقيقات، مراکز متعدد تحقيقاتي در دانشگاه داريم که کارهاي بسيار خوبي انجام مي دهند و بعضي از مراکز تحقيقات همکار سازمان جهاني بهداشت هستند. در زمينه کارهاي بين الملل نيز حدود بيش از 200 دانشجوي خارجي داريم که در رشته هاي پزشکي و داروسازي در حال آموزش هستند. وي افزود:يکي از بيمارستان هاي مهم و فيلد روانپزشکي، بيمارستان روانپزشکي ايران است. خوشبختانه گروه روانپزشکي ايران قوي ترين و بهترين گروه روانپزشکي کشور با بهترين فارغ التحصيلان است.

295058.mp3 بازديد پروفسور ساک سين مدير دپارتمان سلامت و روان و سوء مصرف مواد سازمان جهاني بهداشت از خانه هاي بهداشت دانشگاه و ديدار با رياست دانشگاه

روابط عمومي مرکز بهداشت شمال غرب تهران : پروفسور ساک سين مدير دپارتمان سلامت و روان و سوء مصرف مواد سازمان جهاني بهداشت (WHO) 22 تيرماه پس ازبازديد از خانه هاي بهداشت سولقان و کن با رئيس دانشگاه ديدار کرد.

پروفسور ساک سين مدير دپارتمان سلامت و روان و سوء مصرف مواد سازمان جهاني بهداشت (WHO) و هيئت همراه روز سه شنبه22 تير ماه95 به همراه دکتر جنيدي معاون بهداشتي دانشگاه ايران و جمعي از مسئولين ازخانه هاي بهداشت هاي سولقان وکن و فرحزاد (واحد هاي تابعه دانشگاه ايران ) ديدار کرد.

پس از اين بازديد دکتر ساک سينا با دکتر حاجي مير اسماعيل رئيس دانشگاه و معاونين و ساير مسئولين دانشگاه ديدار و گفتگو کرد.

دکتر حاجي ميراسماعيل رييس دانشگاه در اين نشست ضمن خوش آمدگويي اظهار داشت: اميدوار هستيم که با راهنمايي و کمک هاي سازمان بهداشت جهاني بتوانيم کارهاي مشترک خوبي انجام دهيم.

وي افزود: دانشگاه علوم پزشکي ايران حدود 5 ميليون و 200 هزار جمعيت تحت پوشش دارد. در زمينه آموزش 800 نفر هيئت علمي و 8 هزار دانشجو دارد. نزديک به 200 رشته تحصيلي از کارشناسي تا انواع فلوشيپ و فوق تخصص داريم. در زمينه بهداشت همکاران عزيز ما فيلد بسيار وسيعي ايجاد کردند.

رئيس دانشگاه ادامه داد: در زمينه درمان 17 بيمارستان در فيلد درمان ما قرار دارند که علاوه بر آموزش مسئله درمان را هم بر عهده دارند. اين دانشگاه داراي 9 دانشکده است و خوشبختانه دانشکده علوم رفتاري و سلامت روان با سازمان بهداشت جهاني همکاري بسيار خوب و طولاني مدتي دارد.

دکتر جنيدي معاون بهداشتي دانشگاه در خصوص بازديد از خانه هاي بهداشت دانشگاه اظهار داشت: امروز دکتر ساک سينا مديرکل سلامت روان سازمان جهاني بهداشت WHO از حوزه بهداشت دانشگاه علوم پزشکي ايران ديدار کرد.

وي افزود:پس از بازديد جلسه اي با حضور دکتر ساک سينا و دکتر حاجبي مدير کل سلامت روان وزارت بهداشت جهت بررسي وضعيت سلامت روان در ايران برگزار شد.

امروز ابتدا از خانه بهداشت سولقان و همزمان از مرکز بهداشت روستايي سولقان بازديد داشتيم. در اين ديدار، فرآيند ارائه خدمت از خانه بهداشت تا مرکز بهداشت و همينطور سلامت روان در خانه هاي بهداشت که توسط کارشناسان و پزشک در مرکز سلامت روستايي ارائه مي شود ، مورد بررسي قرار گرفت.

دکتر جنيدي گفت: در ادامه مرکز بهداشتي کن ( مرکز جامع مراقبتي کن) مورد بازديد قرار گرفت.

سپس در منطقه فرحزاد از مراکز DIC و MMT مهر يزدان بازديد شد. در اين ديداردکتر ساک سين ارائه خدمات DIC، مشاوره هاي رواني و پيشگيري از آسيب و همينطور خدمات MMT را مورد بررسي قرار داد. وي همچنين از محل اسکان شبانه افراد آسيب پذير و معتادان بازديد نمود و وضعيت مکان تغذيه ، تهيه لباس و مکان خواب افراد آسيب پذير را در اين مراکز بررسي کرد.

خوشبختانه پروفسور ساک سين مدير دپارتمان سلامت و روان و سوء مصرف مواد سازمان جهاني بهداشت در بازديد از اين مراکز ، فعاليتهاي حوزه بهداشت و سلامت روان دانشگاه علوم پزشکي ايران مثبت و خوب ارزيابي نمود وتعبير ايشان از وضعيت سلامت روان دانشگاه علوم پزشکي ايران عالي بود.

گفتني است ، دربازديداز 3 مرکز بهداشت و درمان، پروفسور ساک سين نماينده دپارتمان روان سازمان بهداشت جهاني، بصورت دقيق و رو دررو با رييس اين مراکز و پزشکان و کارشناسان صحبت و از آنها گزارش کارهاي انجام شده را دريافت و يادداشت مي کرد.

در اين بازديد خانم دکترشکاري رييس مرکز بهداشت و درمان سولقان به بيان ارائه خدمات اين مرکز پرداخت و گفت:

اين مرکز داراي بخشهاي زير است:

• سلامت زن

• سلامت مرد

• سلامت محيط

• تغذيه

• دندانپزشکي

اين مرکز داراي 10 پرسنل است:

• پزشک

• دندانپزشک

• کارشناس مامايي

• کارشناس پرستار سالمندي

• مربي بهورز

• کارشناس بهداشت محيط

در اين مرکز نيز براي افراد مراجعه کننده پرونده سلامت تشکيل مي شود.

مرکز خدمات و فوريت هاي اجتماعي منطقه 5 زير نظر دانشگاه علوم پزشکي ايران واقع در فرحزاد

در اين مرکز خدمات درمان سوء مصرف مواد مخدر به معتادان ارائه مي شود.

اين مرکز داراي پزشک، روان شناس و مددکار است.

در اين مرکز افراد معتاد به انواع مخدر ( به خصوص هروئين، شيشه و مواد مخدر صنعتي) تحت مراقبت و درمان قرار مي گيرندو به افراد خوابگاه شبانه ارائه مي شود.

نحوه درمان در اين مرکز به صورت درمان به روش MMT است که همه معتادات به روش مصرف متادون تحت درمان قرار مي گيرند.

همچنين خانم دکتراوليايي رييس مرکز بهداشت و درماني کن نيز به بيان ارائه خدمات اين مرکز پرداخت.

• سابقه تأسيس اين مرکز 48 سال است و شامل يک مرکز اصلي ارائه خدمات درماني و 3 پايگاه ارائه خدمات سيار در محدوده تحت پوشش که در مجموع 65 هزار نفر را تحت پوشش دارند.

• پرسنل مشغول :

1- کارشناس مامايي

2- کارشناس مراقبت سلامت

3- پزشک عمومي و متخصص

4- دندانپزشک

5- روانپزشک

6- کارشناس بهداشت محيط

7- کارشناس بهداشت حرفه اي

• مرکز مشاوره ژنتيک و آزمايشگاه تشخيص طبي

نحوه ثبت و پذيرش بيماران

در بدو ورود براي هر فرد پرونده سلامت تشکيل شود و در نرم افزار سيب (که داده هاي مربوط به افراد را از روي کد ملي از اداره ثبت احوال بطور آنلاين دريافت مي کند)، اطلاعات افراد و سابقه بيماري هاي فردي و خانوادگي ثبت مي شود.

سپس افراد با توجه به زمينه ها ي بيماري جسمي و روان دسته بندي مي شوند و ميزان خطرپذيري افراد به صورت low Risk، medium Risk، High Risk تعيين در صورتيکه افراد در دسته high Risk قرار گيرند به متخصصان مربوطه ارجاع داده مي شوند.