• 1397/08/29 - 09:37

بازديد کشوري گروه روان از مرکز خدمات جامع سلامت سعادت آباد

بازديد کشوري گروه سلامت روان ازبرنامه سلامت سالمندان  مرکز خدمات جامع سلامت سعادت آباد، تحت پوشش مرکز بهداشت شمال غرب انجام شد.

295500.mp3 بازديد کشوري گروه روان از مرکز خدمات جامع سلامت سعادت آباد
به دنبال برگزاري کارگاه کشوري آموزش عملي سلامت سالمندان، بازديد کشوري 13 نفر از کارشناس مسئولان سلامت روان معاونت بهداشتي ساير دانشگاه هاي علوم پزشکي به همراه مدير گروه سلامت  روان معاونت بهداشتي دانشگاه ايران با حضور کارشناس مسئول بهداشت خانواده ، کارشناس سلامت روان ، کارشناس سالمندان مرکز بهداشت شمال غرب، دوشنبه 28 آبان، ازمرکز خدمات جامع سلامت سعادت آباد انجام شد.
در اين بازديد که  به منظور آشنايي با فرايند اجرايي مراقبت روان سالمندان انجام شد، خدمات و مراقبت هاي سلامت روان گروه سالمندان از بدو ورود به مرکز تا ارجاع به پزشک و کارشناس سلامت روان مورد بازديد و تبادل نظر قرار گرفت.