• 1398/02/09 - 07:20

برگزاري اولين جلسه هم انديشي مديران مرکز بهداشت شمال غرب

اولين جلسه هم انديشي مديران مرکز بهداشت شمال غرب در سال 98

295615.mp3 برگزاري اولين جلسه هم انديشي مديران مرکز بهداشت شمال غرب
روابط عمومي مرکز بهداشت شمال غرب-اولين جلسه هم انديشي مديران مرکز بهداشت شمال در سال 98 در روز يک شنبه 8 ارديبهشت در سالن جلسات اين مرکز برگزار شد.
اولين نشست هم انديشي مديران مرکز بهداشت شمال غرب با حضور دکتر هاله احمدنيا رئيس مرکز،دکتر فرانک رحيمي معاون مرکز ،کارشناس مسئولين واحدهاي ستادي و سرپرستان مراکز خدمات جامع سلامت در روز يکشنبه 8 ارديبهشت در سالن جلسات مرکز برگزار شد.
در ابتداي اين نشست دکتر احمدنيا ضمن گراميداشت هفته سلامت ،به تببين اهميت ارتقاي کمي و کيفي خدمات در سال جاري پرداخته و در ادامه در خصوص سامانه يکپارچه بهداشت و برخي از شاخص هاي مرتبط  توضيحات مبسوطي را ارائه کردند.سپس دکتر رحيمي  ضمن مرور مصوبات جلسه قبل،در خصوص رضايمتندي،تغييرات سامانه سيب ،گزارش تحليلي و مقايسه اي درصد تکميل تلفن همراه  به بيان مطالب پرداختند.سپس مسئولين واحدهاي بهداشت خانواده،پيشگيري از بيماريهاي واگير و غير واگير،بهداشت روان و امور دارويي شرح انتظارات از سرپرستان و مراکز و پايگاههاي سلامت را به تفضيل بيان کردند.در پايان جلسه سرپرستان مراکز نيازهاي تاسيساتي و مشکلات و موانع موجود در واحدهاي تحت پوشش خود را بيان کرده و بحث و تبادل لازم صورت پذيرفت .