• 1399/03/31 - 09:04

295806.mp3 برگزاري اولين کلاس آموزشي آنلاين آموزش هاي هنگام ازدواج کشور در مرکزبهداشت شمال غرب

جلسه آنلاين آموزش هاي  هنگام ازدواج با موضوع سلامت باروري و جنسي  براي اولين بار در کشور توسط مرکز بهداشت شمال غرب  روز دوشنبه 26 خرداد برگزار شد.
به همت مرکز بهداشت شمال غرب تهران ، اولين جلسه آموزشي آنلاين آموزش هاي هنگام ازدواج  با موضوع سلامت باروري و جنسي روز دوشنبه 26 خرداد در مرکز خدمات جامع سلامت کن براي گروه هدف زوجين در آستانه ازدواج  و با تدريس خانم مطلق آقاي دکتر قاسمي مدرس آقايان؛ برگزار شد.
 از موضوعات ارائه شده در اين کلاس ها :  آشنايي با آناتومي سيستم باروري آقايان و خانم ها آشنايي با فرآيندهاي باروري ارائه مطالب درباره بارداري نکاتي درباره عوارض سقط جنين و همچنين پيش نيازهاي آغاز زندگي مشترک، تحکيم بنيان و پايداري خانواده و فرزندآوري را مي توان نام برد.