• 1397/05/02 - 06:39

برگزاري برنامه آموزشي بيماري هپاتيت توسط مرکز بهداشت شمال غرب

برنامه آموزشي بيماري هپاتيت توسط مرکز بهداشت شمال غرب در مورخ يکم مرداد ماه در خانه سلامت يوسف آباد برگزار گرديد.

295411.mp3 برگزاري برنامه آموزشي بيماري هپاتيت توسط مرکز بهداشت شمال غرب
برنامه آموزشي بيماري هپاتيت با هدف اطلاع رساني و همچنين آموزش به مراجعين و رابطين سلامت در رابطه با بيماري هپاتيت در خانه سلامت يوسف آباد برگزار گرديد.
در طول اين برنامه آموزشي مراقب سلامت مرکز بهداشت شمال غرب با حضور در اين واحد به آموزش در خصوص انواع هپاتيت هاي ويروسي علي الخصوص هپاتيت "ب" ، شناخت راه هاي انتقال و درمان آن پرداخت.
همچنين با اشاره به راه هاي پيشگيري از بيماري ، درخصوص اهميت واکسيناسيون هپاتيت "ب" و اقدامات لازم در مواقع تماس شغلي از قبيل ( تماس با سرنگ و سوزن آلوده و ... ) مطالب جامع و مفيدي توسط مراقب سلامت بيان شد.
لازم به ذکر است در انتهاي برنامه رسانه هاي آموزشي مرتبط با موضوع برنامه بين حاضرين توزيع گشت.