• 1397/04/11 - 06:53

برگزاري جلسه تکريم و معارفه مسئول امور مالي مرکز بهداشت شمال غرب

جلسه تکريم و معارفه مسئول امور مالي  با حضور دکتر گلشني رئيس مرکز بهداشت شمال غرب و مزدکي مسئول امور مالي دانشگاه مورخ دهم تير ماه در مرکز بهداشت شمال غرب برگزار شد.

295394.mp3 برگزاري جلسه تکريم و معارفه مسئول امور مالي مرکز بهداشت شمال غرب
در ابتداي مراسم دکتر گلشني رئيس مرکز بهداشت شمال غرب با اشاره به مسئوليت سنگين حوزه امور مالي از گودرز گراوند مسئول سابق امور مالي تشکر نمود و ضمن تبريک به ندا سليمان زاده به عنوان مدير امور مالي به بيان شرح انتظارات مسئول مالي ، از جمله توجه بيشتر به مباحث صرفه جويي خردمندانه ، حضور پر رنگ تر در حوزه صيانت اداري، آموزش و نظارت بيشتر نيروهاي پذيرش و ... اشاره نمود.
در ادامه نيز مزدکي مسئول امور مالي دانشگاه از زحمات گوردز گراوند تشکر کرده و ابلاغ ندا سليمان زاده را به عنوان مسئول امور مالي جديد  تحويل داد. وي در ادامه در خصوص تفاهم نامه مالي و اهميت توزيع منابع مالي بر اساس شاخص هاي موجود توضيحاتي رابيان کرد.
در پايان مراسم دکتر گلشني از زحمات گودرز گراوند با اهداي هديه اي قدر داني به عمل آورد و براي ندا سليمان زاده در مسئوليت جديد آرزوي توفيق نمود.