• 1399/09/01 - 07:27

برگزاري جلسه هماهنگي اجراي طرح شهيد سليماني

295859.mp3 برگزاري جلسه هماهنگي اجراي طرح شهيد سليماني
جلسه هماهنگي اجراي طرح شهيد سليماني در روز پنج شنبه ??/?/?? در محل ستاد فرماندهي سپاه محمد رسول الله (ص) با حضور فرمانده سپاه ،دکتر عليرضا بحرالعلوم  مسئول هماهنگي و اجراي طرح شهيد سليماني معاونت بهداشت ،دکتر هاله احمدنيا رئيس مرکز بهداشت شمال غرب، دکتر فرانک رحيمي معاون مرکز بهداشت شمال غرب، دکتر ماهرخ علائي رئيس مرکز بهداشت غرب، دکتر مالمير رئيس بسيج  جامعه پزشکي تهران بزرگ ،آقاي البرزي جانشين بسيج جامعه پزشکي دانشگاه ايران ،فرماندهان نواحي بسيج مناطق مختلف شهر تهران  و  تعدادي از مسئولين مراکز بهداشت غرب و شمال غرب برگزار شد.
در اين جلسه در خصوص کليات اجراي اين طرح، زمان بندي اجرا و اهداف کلي و اختصاصي توضيحات مبسوطي ارائه شد و در ادامه دکتر بحرالعلوم در خصوص تجربيات اجراي اين طرح در منطقه ?? مطالبي را بيان کردند.
دکتر هاله احمدنيا نيز  ضمن تشکر از برگزاري اين جلسه هماهنگي ، به تشريح پيش نيازهاي اجراي اين برنامه ،پتانسيل ها و نقاط قوت موجود در مناطق دو و پنج وشش تهران و ضرورت مشارکت  کليه ارگانها  و سازمانها به خصوص شهرداري به منظور  اجراي بهينه و موفقيت آميز اين بسيج ملي پرداخت .
گفتني است که طرح بسيج ملي شهيد سليماني ،به منظور  "مديريت و کنترل اپيدمي کوويد-?? به شيوه محله و خانواده محور با استفاده از ظرفيت "برنامه هر خانه يک پايگاه سلامت" از ابتداي آذر بر اساس تفاهم نامه وزارت بهداشت و سازمان بسيج مستضعفين در سراسر کشور اجرا ميشود.