• 1396/09/21 - 09:03

برگزاري جلسه هماهنگي کانون بسيج جامعه پزشکي مرکز بهداشت شمال غرب

295279.mp3 برگزاري جلسه هماهنگي کانون بسيج جامعه پزشکي مرکز بهداشت شمال غرب
جلسه هماهنگي کانون بسيج جامعه پزشکي مرکز بهداشت شمال غرب در مورخ بيستم اذر ماه برگزار شد.
دومين جلسه هماهنگي کانون بسيج جامعه پزشکي مرکز بهداشت شمال غرب با حضور دکتر گلشني،حاج آقا بيگي (امام جماعت مرکز) و ساير ارکان کانون در مورخ بيستم آذر در محل دفتر رياست مرکز برگزار شد.
در ابتداي جلسه دکتر گلشني ضمن خير مقدم به حاضرين ،در خصوص ويژگي ها و خصوصيات بسيجي و ضرورت ترويج فرهنگ تفکر و روحيه بسيجي مطالبي را بيان کردند.در ادامه حاج آقا بيگي در مورد تقوا و زهد و ويژگي هاي متقين توضيحات مبسوطي را ارائه نمودند.سپس هر يک از حاضرين در خصوص برنامه ها و رويکرد کانون و اجراي طرح شهيد رهنمون بحث و تبادل نظر صورت گرفت.
لازم به ذکر است در پايان جلسه از زحمات حاضرين با اهداي لوح سپاس و هديه تقدير به عمل آمد.