• 1397/02/17 - 09:45

برگزاري سمينار حذف هپاتيت "سي" در بيمارستان بهمن توسط مرکز بهداشت شمال غرب

سمينار حذف بيماري هپاتيت "سي" در سالن اجتماعات بيمارستان بهمن مورخ هفدهم ارديبهشت ماه برگزارشد.

295367.mp3 برگزاري سمينار حذف هپاتيت "سي" در بيمارستان بهمن توسط مرکز بهداشت شمال غرب
به همت مرکز بهداشت شمال غرب با همکاري معاونت بهداشتي دانشگاه سمينار حذف بيماري هپاتيت "سي" با حضور رئيس اداره هپاتيت وزارت بهداشت در سالن اجتماعات بيمارستان بهمن برگزار شد.
در ابتدا دکتر امامي معاون فني مرکز بهداشت شمال غرب ضمن بيان خير مقدم به اهميت اجراي برنامه پرداختند.
در اين سمينار دکتر رمضاني ، رئيس اداره هپاتيت وزارت بهداشت در خصوص تازه هاي هپاتيت "بي" و "سي"  و درمان هاي جديد اين بيماري سخناني را بيان کرد.
سپس دکتر گل محمدي، مدير گروه بيماري هاي معاونت در خصوص آمار هاي برنامه هپاتيت در ايران و جهان و همچنين  اهميت برنامه حذف هپاتيت "سي" مطالبي را بيان نمود .
در پايان دکتر نور بخش، کارشناس مسئول مبارزه با بيماري هاي مرکز بهداشت شمال غرب درمورد شپ هپاتيت توضيحات مبسوطي  را ارائه نمود.