• 1395/07/13 - 08:30

برگزاري سمينار زئونوزها توسط مرکز بهداشت شمال غرب تهران

به همت واحد پيشگيري و مبارزه با بيماري هاي مرکز بهداشت شمال غرب تهران و به مناسبت روزجهاني هاري ، سمينار زئونوزها با همکاري بيمارستان بهمن در سالن جلسات اين بيمارستان در مورخ 13/7/95 برگزار شد.

295102.mp3 برگزاري سمينار زئونوزها توسط مرکز بهداشت شمال غرب تهران

سمينار علمي يک روزه  زئونوزها با حضور دکتر گلشني رييس مرکز بهداشت شمال غرب تهران،دکتر محمودي کارشناس بيماريهاي معاونت بهداشتي،دکتر فرح تاج مسئول بخش تحقيقات انسيتو پاستور، دکتر ناطقي عضو مرکز تحقيقات پوست و جذام،دکتر کلانتري عضو هيئت علمي دانشگاه ، دکتر اخوان زنجاني متخصص عفوني و جمعي از پزشکان،مراقبين سلامت و پرستاران در مورخ 13/7/95 در سالن جلسات بيمارستان بهمن برگزار شد.

در اين سمينار علمي يک روزه در خصوص مباحث هاري،بروسلوز،ليشمانيوز و تب خونريزي دهنده کريمه کنگو مطالب آموزشي ارائه شد و در پايان به سوالات حاضرين پاسخ داده شد.