• 1395/09/29 - 08:30

نشست حلقه صالحين کانون بسيج جامعه پزشکي مرکز بهداشت شمال غرب تهران با موضوع "ازدواج مناسب و تحکيم بنيان خانواده " در مورخ 28/9/95 در سالن همايش هاي رازي برگزار شد.

295147.mp3 برگزاري نشست حلقه صالحين مرکز بهداشت شمال غرب با موضوع"ازدواج مناسب و تحکيم بنيان خانواده "

نشست حلقه صالحين کانون بسيج جامعه پزشکي مرکز بهداشت شمال غرب تهران با موضوع "ازدواج مناسب و تحکيم بنيان خانواده "  در مورخ 28/9/95 در سالن همايش هاي رازي برگزار شد.

نشست حلقه صالحين کانون بسيج جامعه پزشکي مرکز بهداشت شمال غرب تهران همزمان با ايام ولادت پيامبر رحمت و مهرباني(ص) ، با موضوع "ازدواج مناسب و تحکيم بنيان خانواده  با تاکيد بر اخلاق و مهر ورزي "  در مورخ 28/9/95 با حضور دکتر گلشني رئيس مرکز،سرگرد طاهريان فرمانده سپاه ناحيه مقاومت بسيج شهيد باهنر،خانم دکتر مجد جانشين بسيج جامعه پزشکي دانشگاه ،دکتر رضايي استاد حوزه و دانشگاه و جمعي از بسيجيان کانون بسيج جامعه پزشکي  مرکز بهداشت بهداشت شمال غرب  در سالن همايش هاي رازي برگزار شد.

در ابتداي نشست،دکتر گلشني ضمن تبريک اعياد خجسته ماه ربيع الاول و گراميداشت هفته وحدت،در خصوص  اهميت و ارزش والاي جايگاه بسيج مطالبي را بيان کرده و خاطر نشان کردند بسيج  پشتوانه محکمي براي حفظ دستاوردهاي انقلاب اسلامي مي باشد و در دوران کنوني که استکبار با پروژه نفوذ  و جنگ نرم سعي در پيشبرد اهداف خود دارد،ما بسيجيان بايد با تمام توان و با افزايش آگاهي و بصيرت اين توطئه ها را خنثي کنيم و در اين راستا ، يکي از بهترين برنامه ها ،شجره طيبه حلقه صالحين مي باشد.ايشان در ادامه در خصوص اهميت اجراي سياستهاي  جميعتي و نقش پويايي و بالندگي جمعيت در اقتدار ملي توضيحات مبسوطي را ارائه کردند.

سپس دکتر رضايي استاد حوزه و دانشگاه ، به تشريح  ويژگي هاي ازدواج مناسب و راهکارهاي تحکيم و تثبيت خانواده با تاکيد بر اخلاق و مهر ورزي پرداختند.

گفتني است که در اين نشست آموزشي بسته هاي آموزشي فرهنگي ميان حاضرين توزيع گرديد.