• 1397/07/04 - 10:10

برگزاري نشست فرهنگي بصيرتي عاشورا و دفاع مقدس در مرکز بهداشت شمال غرب

به مناسبت فرارسيدن هفته دفاع مقدس و شب هفت شهداي نينوا نشست فرهنگي بصيرتي عاشورا و دفاع مقدس در مرکز بهداشت شمال غرب برگزار شد.

295453.mp3 برگزاري نشست فرهنگي بصيرتي عاشورا و دفاع مقدس در مرکز بهداشت شمال غرب
به مناسبت فرارسيدن هفته دفاع مقدس و شب هفت شهداي نينوا نشست فرهنگي بصيرتي عاشورا و دفاع مقدس با حضور دکتر گلشني رئيس مرکز بهداشت شمال غرب، حجت الاسلام والمسلمين حاج آقا بيگي امام جماعت مرکز و  ساير همکاران ستادي  مورخ چهارم مرداد ماه بعد از اقامه نماز ظهر و عصر در محل نمازخانه مرکز بهداشت شمال غرب برگزار شد.
در اين نشست ابتدا دکتر گشني ضمن خير مقدم و عرض تسليت ايام سوگواري امام حسين (ع) و گراميداشت هفته دفاع مقدس در خصوص وجوه مشترک فرهنگ عاشورا و دفاع مقدس مطالبي بيان نمود.
سپس حاج آقا بيگي به بيان مطالبي در خصوص  فضايل اخلاقي ، سيره و منش امام حسين (ع) پرداخت و چندين روايت از آن امام بزرگوار مطرح نمود.
در پايان اين نشست نيز مراسم پرفيض زيارت عاشورا با حضور کارمندان برگزار گرديد.