• 1396/07/30 - 08:51

نشست هم انديشي تيم سل دانشگاه ايران توسط مرکز بهداشت شمال غرب  در بيمارستان مهر برگزار شد.

295254.mp3 برگزاري نشست هم انديشي تيم سل دانشگاه ايران به مناسبت هفته ملي سل در بيمارستان مهر توسط مرکز بهداشت شمال غرب
نشست هم انديشي تيم سل دانشگاه ايران توسط مرکز بهداشت شمال غرب در مورخ 29 مهر در بيمارستان مهر برگزار شد.
اين نشست  با حضور دکتر گل محمدي مدير پيشگيري و مبارزه با بيماري هاي معاونت بهداشتي، دکتر محمودي کارشناس مسئول بيماري هاي واگير معاونت بهداشتي، دکتر پرچمي کارشناس سل معاونت بهداشتي، دکتر کلانتري متخصص  بيماري هاي عفوني و عضو هيئت علمي دانشگاه ايران، فوکال پوينت HIV دانشگاه، پزشکان و مراقبين سلامت حوزه سل کليه شبکه ها و مراکز بهداشتي دانشگاه ايران و تمامي پزشکان مرکز بهداشت شمال غرب برگزار شد.
در ابتداي جلسه دکتر گل محمدي ضمن گراميداشت هفته ملي سل در خصوص اين بيماري به عنوان اورژانس جهاني مطالبي را بيان نمود، در ادامه دکتر محمودي، دکتر پرچمي و دکتر کلانتري در مورد وضعيت سل در ايران و جهان، مديريت برنامه سل در مرکز بهداشت شمال غرب و تازه هاي سل توضيحات مبسوطي را ارائه نمودند.
در پايان از پزشکان و مراقبين سلامت فعال در زمينه بيماريابي و کشف بيماري سل تقدير به عمل آمد.