• 1397/05/02 - 04:16

برگزاري نشست هم انديشي مرکز بهداشت شمال غرب و شهرداري منطقه 5

نشست هم انديشي مرکز بهداشت شمال غرب و شهرداري منطقه 5 مورخ يکم مردادماه در شهرداري منطقه 5 برگزار گرديد.

295410.mp3 برگزاري نشست هم انديشي مرکز بهداشت شمال غرب و شهرداري منطقه 5
نشست هم انديشي مرکز بهداشت شمال غرب و شهرداري منطقه 5 با حضور معاون فني ، کارشناس مسئول واحد گسترش و کارشناس جلب مشارکت هاي مرکز بهداشت شمال غرب تهران و همچنين همکاران معاونت اجتماعي، سراي محله شهرداري منطقه 5 و اعضا شوراياري محله شهرزيبا و با هدف بازديد از زمين اهدايي توسط شهردار منطقه 5 جهت احداث مرکز خدمات جامع سلامت برگزار گرديد.
در اين جلسه مطالبي در خصوص اهميت و مديريت سلامت در منطقه و همچنين خدمات بهداشتي قابل ارائه در مراکز خدمات جامع سلامت  مطرح گرديد و به سوالات حاضرين در اين خصوص پاسخ داده شد.