• 1396/09/07 - 09:09

برگزاري همايش سفيران سلامت دانشجويي توسط مرکز بهداشت شمال غرب

همايش سفيران سلامت دانشجويي در مورخ پنجم  آذر ماه  در محل دانشکده پرستاري مامايي دانشگاه ايران توسط مرکز بهداشت شمال غرب تهران برگزار شد.

295272.mp3 برگزاري همايش سفيران سلامت دانشجويي توسط مرکز بهداشت شمال غرب
به همت مرکز بهداشت شمال غرب و با همکاري معاونت دانشجويي دانشگاه ايران،همايش سفيران سلامت  با حضور بيش از 150 نفر از دانشجويان رشته هاي پرستاري،مامايي و مديريت در مورخ پنجم  آذر ماه در  محل سالن اجتماعات دانشکده پرستاري مامايي برگزار شد.
در اين همايش  که با استقبال حاضرين همراه بود، مدرسين مرکز بهداشت شمال غرب  نسبت به ارائه آموزش هاي لازم در خصوص سبک زندگي آسان و سالم،پيشگيري از سوانح و حوادث،تغذيه صحيح ، مهارت هاي اجتماعي و هم چنين پيشگيري از اعتياد ، بيماريهاي رفتاري و ديابت اقدام  نمودند.هم چنين  کتابچه و پمفلتهاي اموزشي مرتبط ،توزيع و در پايان به سوالات حاضرين پاسخ داده شد و به قيد قرعه به ده نفر از دانشجويان گرامي  هدايايي تقديم گرديد.

گفتني است که در حاشيه اين همايش در خصوص طرح تحول نظام سلامت و نيز تشکيل پرونده الکترونيک توضيحات لازم ارائه و براي جمعيت ساکن در مناطق تحت پوشش اين مرکز،پرونده تشکيل شد.