• 1396/12/14 - 10:03

کارگاه آموزشي با موضوع خطر سنجي بيماري هاي قلبي و عروقي توسط مرکز بهداشت شمال غرب مورخ 96/12/13 در مدرسه فلاح زاده برگزار گرديد.

295328.mp3 برگزاري کارگاه آموزشي خطر سنجي بيماري هاي قلبي و عروقي توسط مرکز بهداشت شمال غرب

اين کارگاه با هدف آگاه سازي اوليا و مربيان دانش آموزان نسبت به ضرورت انجام آزمايشات خطر سنجي به جهت جلوگيري از بيماري هاي غير واگير و اطلاع رساني جهت تسريع در انجام طرح خطرسنجي و افزايش سطح سواد سلامت اوليا و مربيان در مدرسه فلاح زاده برگزار گرديد.

در اين کارگاه درباره علل بيماري هاي قلبي و عروقي ،سکته هاي قلبي و مغزي، فشار خون ،چربي خون ، ديابت و سرطان ها ، چاقي و کم تحرکي و ...  توضيحات مفصلي ارائه شد.هم چنين به ضرورت توجه به ورزش و تحرک کافي،کاهش مصرف نمک و شکر،کاهش استرس و ... نيز اشاره شد.

در پايان جلسه ضمن جمع بندي مطالب ارائه شده به سوالات حاضرين پاسخ داده شد.