• 1395/08/24 - 08:30

برگزاري کارگاه آموزشي سياه سرفه و فلج شل حاد توسط مرکز بهداشت شمال غرب

کارگاه آموزشي سياه سرفه و فلج شل حاد به همت واحد مبارزه با بيماريهاي مرکز بهداشت شمال غرب و با همکاري معاونت بهداشتي دانشگاه علوم پزشکي ايران،مرکز مديريت بيماريهاي واگيردار وزارت بهداشت و آزمايشگاه کشوري انسيتوپاستور ايران در تاريخ 23/8/95 در بيمارستان عرفان برگزار شد.

295125.mp3 برگزاري کارگاه آموزشي سياه سرفه و فلج شل حاد توسط مرکز بهداشت شمال غرب

کارگاه آموزشي سياه سرفه و فلج شل حاد به همت واحد مبارزه با بيماريهاي مرکز بهداشت شمال غرب و  با همکاري معاونت بهداشتي دانشگاه علوم پزشکي ايران،مرکز مديريت بيماريهاي واگيردار وزارت بهداشت و آزمايشگاه کشوري انسيتوپاستور ايران در تاريخ 23/8/95 در بيمارستان عرفان برگزار شد.

در  ابتداي اين کارگاه آموزشي که با حضور جمعي از مسئولين دانشگاهي و وزارت بهداشت ،اساتيد و اعضاي هيئت علمي  و مراقبين سلامت مراکز سلامت جامعه و پزشکان و پرستاران بيمارستانهاي تابعه برگزار شد،دکتر محمودي کارشناس واحد مبارزه با بيماريهاي معاونت بهداشتي ضمن عرض خير مقدم به حاضرين در خصوص اهميت اجراي برنامه هاي مربوط به بيماريهاي سياه سرفه و فلج شل حاد و دستورالعملهاي کشوري موجود مطالبي را ارائه کردند. سپس دکتر زهرايي رييس اداره بيماريهاي قابل پيشگيري با واکسن وزارت بهداشت در زمينه  اهميت پيشگيري  از بيماري سياه سرفه ،علائم باليني مبتلايان وروشهاي درمان اين بيماري  توضيحات مبوسطي را بيان نموده و  در ادامه ، ميکروبيولوژي و روش ها و نشانه هاي تشخيص آزمايشگاهي اين بيماري توسط  خانم دکتر شاهچراغي رئيس بخش ميکروب شناسي انسيتوپاستور ايران مرور گرديد. هم چنين در ادامه خانم دکتر محمودي کارشناس مسئول بيماريهاي اداره بيماريهاي قابل پيشگيري با واکسن وزارت متبوع  به تشريح  اهميت نظام مراقبت بيماري فلج شل حاد پرداختند  و در پايان به سوالات حاضرين پاسخ داده شد.