• 1397/05/27 - 06:11

برگزاري کارگاه بسته هاي بازنگري شده سلامت کودکان توسط مرکز بهداشت شمال غرب

کارگاه بسته هاي بازنگري شده سلامت کودکان مورخ بيست و سوم و بيست و چهارم  مرداد ماه توسط مرکز بهداشت شمال غرب برگزار گرديد.

295438.mp3 برگزاري کارگاه بسته هاي بازنگري شده سلامت کودکان توسط مرکز بهداشت شمال غرب
کارگاه بسته هاي بازنگري شده سلامت کودکان (کودک سالم و مانا)ويژه پزشکان با هدف ارتقا سطح اگاهي پزشکان  مراکزخدمات جامع سلامت،مورخ بيست و سوم و بيست و چهارم  مرداد ماه در سالن اجتماعات مرکز خدمات جامع سلامت شهيد غفاري برگزار شد.
 در اين جلسه  ابتدا دکتر مير شريفي کارشناس مسئول واحد سلامت خانواده و جمعيت  ضمن خير مقدم ، درخصوص تغييرات برنامه کودک سالم و مانا، لزوم  انجام مراقبتهاي نوزادي و نظارت بر انجام برنامه ASQ توضيخاتي را ارائه نمود.
 سپس برنامه کودک سالم و مانا با استفاده از بوکلت جديد توسط پزشکان هسته آموزشي برنامه ،آموزش داده  شد.