• 1396/10/26 - 04:56

کارگاه تخصصي "آشنايي با اصول تهويه در بيمارستان " در تاريخ بيست وچهارم لغايت بيست و پنجم دي توسط مرکز بهداشت شمال غرب  در بيمارستان پارسيان برگزار شد.

295296.mp3 برگزاري کارگاه تخصصي "آشنايي با اصول تهويه در بيمارستان" توسط مرکز بهداشت شمال غرب
به همت واحد بهداشت حرفه اي مرکز بهداشت شمال غرب،کارگاه  دو روزه "آشنايي با اصول تهويه در بيمارستان " با حضور دکتر گلبابايي عضو هيئت علمي دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکي تهران،مهندس زارع کارشناس مسئول  بهداشت حرفه اي مرکز بهداشت شمال غرب  و 35 نفر از   کارشناسان بهداشت حرفه اي بيمارستان هاي تحت پوشش  از مورخ بيست و چهارم  لغايت بيست و پنجم  در سالن اجتماعات بيمارستان پارسيان برگزار شد.
در اين کارگاه آموزشي دکتر گلبابايي ،درخصوص شناخت سيستم هاي تهويه در بيمارستان ها،نحوه ارزيابي و نگه داري سيستم هاي تهويه ،آشنايي با فيلترهاي سيستم هاي تهويه و و ...به ارائه آموزش پرداخته و به سوالات حاضرين پاسخ دادند.