• 1397/08/21 - 08:52

کارگاه عوامل مستعد کننده ناباروري و مشاوره پيشگيري از سقط هاي القايي در مرکز بهداشت شمال غرب برگزار شد.

295491.mp3 برگزاري کارگاه عوامل مستعد کننده ناباروري ومشاوره پيشگيري از سقط هاي القايي در مرکز بهداشت شمال غرب
کارگاه عوامل مستعد کننده ناباروري و مشاوره پيشگيري از سقط هاي القايي با حضوردکتر نوعي متخصص زنان و هيئت علمي دانشگاه علوم پزشکي ايران و 40 نفر از پرسنل ستاد، مراکز جامع سلامت و پايگاه هاي تحت
پوشش در سالن اجتماعات مرکز بهداشت شمال غرب برگزار شد .
در اين کارگاه مباحث و سرفصل هاي مربوط به عوامل ناباروري در مردان و زنان، ميزان شيوع، پيشگيري و شناسايي زودرس زوجين نابارور، ارجاع به مرکز درمان ناباروري بيمارستان اکبرآبادي در برنامه حمايت مالي زوجين نابارور و همچنين راهکارهاي پيشگيري و کاهش سقط هاي القايي توسط دکتر نوعي و حسيني کارشناس برنامه باروري سالم ارائه شد .
توضيح اينکه سطح آگاهي پرسنل از 82.6 %به91 % درصد ارتقاءيافته است.