• 1397/03/28 - 08:58

برگزاري کميته زنجيره تامين کالا و خدمات در مرکز بهداشت شمال غرب

کميته زنجيره تامين کالا و خدمات مورخ بيست و هشتم خردادماه در مرکز بهداشت شمال غرب برگزار گرديد.

295387.mp3 برگزاري کميته زنجيره تامين کالا و خدمات در مرکز بهداشت شمال غرب
کميته زنجيره تامين کالا و خدمات با حضور دکتر گلشني رياست مرکز بهداشت شمال غرب، زنديه سرپرست  گروه نظارت و برون سپاري دانشگاه ، دکتر صاحب زاده معاون اجرايي و کارشناسان ستادي در مرکز بهداشت شمال غرب برگزار شد.
در اين جلسه که با هدف کاهش هزينه ها، پرهيز از اصراف و خريد کالاي ايراني تشکيل شده بود ،ابتدا دکتر گلشني ضمن خير مقدم در خصوص فرايند هاي جاري ،کاهش هزينه ها و  صرفه جويي هاي صورت گرفته در سال گذشته توضيحاتي ارائه  نمود.
در ادامه جلسه در خصوص دستورالعمل زنجيره تامين کالا و خدمات ،برنامه ريزي سياستها بر مبناي دستورالعمل ذکرشده، چگونگي کنترل هزينه ها، خريد دارو و کالاي ايراني،پرهيز از اسراف و ... بحث و تبادل نظر شد.
در پايان نيز مقرر گرديد اين کميته هر دو هفته يکبار به صورت داخلي و هر فصل با حضور سرپرست  گروه نظارت و برون سپاري دانشگاه تشکيل گردد.