• 1398/01/08 - 07:06

برگزاري کميته مديريت بحران در مرکز بهداشت شمال غرب

کميته مديريت بحران در روز چهارشنبه هفتم فروردين دد مرکز بهداشت شمال غرب برگزار شد.

295586.mp3 برگزاري کميته مديريت بحران در مرکز بهداشت شمال غرب
کميته مديريت بحران مرکز بهداشت شمالغرب در روز چهارشنبه هفتم فروردين برگزار شد.
با توجه به شرايط نامساعد جوي و دستورالعمل هاي وزارتي و دانشگاهي صادر شده,کميته مديريت بحران مرکز بهداشت شمال غرب در روز چهارشنبه هفتم.فروردين با حضور دکتر احمدنيا رييس مرکز,دکتر رحيمي معاون مرکز و اعضاي چارت فرماندهي حادثه در محل دفتر رياست برگزار شد.

در اين کميته دکتر احمدنيا ضمن مرور اقدامات صورت گرفته در طي دو  روز اخير بر اهميت آمادگي کامل تاکيد کردند.در ادامه هر يک از حاضرين متناسب با شرح وظايف مربوطه,در خصوص فعاليت هاي انجام شده و نيز فعاليت هايي که در صورت بروز بحران بايد انجام پذيرد مطالبي را بيان کردند.

گفتني است که دکتر احمدنيا در طي تماس هايي با فرمانداري,بخشداري,دهياري سولقان و شهرداري هاي مناطق تحت پوشش ضمن بيان اقدامات صورت گرفته در خصوص انجام هر گونه همکاري با ارگانهاي ذيربط اعلام آمادگي کامل نمودند.