• 1397/04/31 - 03:24

برگزاري کمپين آموزشي هپاتيت "ب" توسط مرکز بهداشت شمال غرب

کمپين آموزشي و واکسيناسيون هپاتيت "ب" توسط مرکز بهداشت شمال غرب مورخ سي ام و سي و يکم تير ماه در ساختمان مرکزي امداد خودرو برگزار شد.

295407.mp3 برگزاري کمپين آموزشي هپاتيت "ب" توسط مرکز بهداشت شمال غرب
کمپين آموزشي و واکسيناسيون هپاتيت "ب" توسط تيم سلامت مرکز بهداشت شمال غرب شامل کارشناسان مراقب سلامت جهت انجام واکسيناسيون هپاتيت مرحله اول گروه هاي پرخطر در مورخ سي ام و سي و يکم تير ماه در ساختمان مرکزي امداد خودرو برگزار شد.
در اين کمپين در خصوص بيماري هپاتيت "ب"، علائم بيماري، راههاي انتقال، اهميت واکسيناسيون هپاتيت و ... توسط مراقبين سلامت مطالب جامع و مفيدي  ارائه و براي بيش از 185 نفر از کارمندان واکسن مرحله اول هپاتيت تزريق شد.
هم چنين رسانه هاي آموزشي با موضوعات مختلف بهداشتي بين کارمندان توزيع گشت.