• 1397/04/26 - 05:16

کارگاه آموزشي بسته خدمتي سلامت نوجوانان ، جوانان و مدارس جهت مراقبين سلامت مورخ بيست و پنجم تير ماه در مرکز بهداشت شمال غرب برگزار گرديد.

295404.mp3 برگزاري گارگاه آموزشي بسته خدمتي سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس توسط مرکز بهداشت شمال غرب
به همت مرکز بهداشت شمال غرب کارگاه آموزشي بسته خدمتي سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس ، با هدف ارتقا سطح آگاهي مراقبين سلامت جهت معاينات نوجوانان و جوانان  براي مراقبين سلامت شاغل در مراکز خدمات جامع سلامت شهري و پايگاه هاي بهداشتي مورخ بيست و پنجم تيرماه در مرکز بهداشت شمال غرب برگزار گرديد.
در اين کارگاه شرح وظايف مراقبين سلامت در حيطه واحد سلامت نوجوانان ، جوانان و مدارس بر اساس آخرين دستورالعمل و همچنين اهميت و نحوه استفاده بوکلت هاي بسته خدمتي گروه سني نوجوانان و جوانان به تفکيک سن و ويژه پزشک و غير پزشک  توسط هويدا کارشناس سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس جهت مراقبين سلامت ارائه شد.
از جمله فرآينهاي آموزش داده شده براي نوجوانان مي توان انجام معاينات ارزيابي مقدماتي و باليني گروه هدف در پايه هاي 1، 4، 7، 10 و نوجوانان کار و خيابان، پديکلوزيس، واکسيناسيون توام متوسطه، آموزش به دانش آموزان، اوليا و پرسنل مدارس، بهداشت محيط مدارس و ... و براي جوانان معاينات ارزيابي مقدماتي و باليني گروه سني 29 تا 18 سال، آموزش موضوعات  خود مراقبتي، اعتياد، مهارت هاي ارتباطي، مهارت نه گفتن، مکمل ياري ويتامين دي و ... اشاره نمود.
لازم به ذکر است  که در پايان کارگاه به سوالات مراقبين سلامت در خصوص مطالب عنوان شده، پاسخ داده شد.