• 1394/12/09 - 08:30

295021.mp3 تشکيل کارگاه آموزشي به مناسبت هفته ملي سلامت مردان ايراني با همکاري واحد بهداشت خانواده مرکز بهداشت شمال غرب تهران ومعاونت حمل و نقل و ترافي

در راستاي بزرگداشت هفته ملي سلامت مردان ايراني روز سه شنبه مورخ 4/12/94 کارگاه يکروزه با مشارکت واحد بهداشت خانواده مرکز بهداشت شمالغرب ومعاونت حمل و نقل و ترافيک شهرداري منطقه 5 برگزار گرديد .در اين کارگاه مطالب آموزشي در خصوص رعايت قوانين و مقررات رانندگي به 40 نفر از رانندگان تاکسي در سالن پارک ترافيک شهرداري منطقه 5 ارائه شد.