• 1399/04/07 - 18:49

جشنواره تجربه ها و درس آموخته هاي کرونا

295808.mp3 جشنواره تجربه ها و درس آموخته هاي کرونا
واره " اقدامات ، تجارب و درس آموخته هاي برتر مديريت بيماري کرونا" در دانشگاه علوم پزشکي ايران  برگزار مي شود.
        به گزارش روابط عمومي دانشگاه: پيرو پيشنهاد رئيس دانشگاه و مدير عامل بيمارستان شهداي يافت آباد، به استحضار
مي رساند با  توجه به مصوبات ستاد مديريت بحران و با توجه به اهميت و لزوم تدوين و مستندسازي و بهره مندي از تجارب گروه ها و ثبت و انتشار درس آموخته هاي واحدهاي مختلف و مراکز درگير در مقابله با بيماري کرونا در راستاي افزايش دانش، توانمنديها، مهارتها و يادگيري سازماني و بهينه سازي مديريت عملکرد واحدهاي تابعه جشنواره "اقدامات، تجارب و درس آموخته هاي برتر مديريت بيماري کرونا در دانشگاه علوم پزشکي ايران" برگزار مي شود.

محورهاي پيشنهادي جشنواره:
1.    اقدامات مديريتي کلان معاونت ها، روساي بيمارستان ها و مراکز و شبکه هاي بهداشتي و درماني
2.    اقدامات مربوط به کسب آمادگي جهت مواجهه با بحران
3.    اقدامات مربوط به کاهش آسيب ناشي از بحران
4.    خلاقيت ها و نوآوري ها در خصوص مقابله با بيماري
5.    تجارب جديد گروه هاي درماني و باليني در مديريت بيماري و تدوين و اجراي پروتکل هاي درماني و بهداشتي
6.    مديريت منابع انساني و تامين، حفظ و نگهداشت سرمايه هاي انساني
7.    مديريت زنجيره تامين، توزيع و مصرف دارو و لوازم مصرفي
8.    نحوه اجراي صحيح غربالگري و مديريت تقاضا در انجام روش هاي تشخيصي و آزمايشگاهي و اثرات آن
9.    نقش آموزش و راهکارهاي اجرايي و اثربخشي آن در کاهش ميزان ابتلا به بيماري
10.    جلب حمايتهاي مردمي و خيرين سلامت و رزم آيش کمک مومنانه در بيماري کرونا
11.    اقدامات موثر بازتواني و توانبخشي رواني اجتماعي و مديريت استرس و مديريت سوگ در جامعه
12.    مديريت امور تغذيه و رژيم درماني، بهداشت محيط و کنترل عفونت و ......
13.    روابط عمومي سنجش افکار و آگاهي بخشي  مديريت ارتباطات و مشارکتهاي برون بخشي و بين بخشي در شرايط بحران
خواهشمند است جهت شرکت در اين جشنواره مستندات مربوط به صورت مکتوب، تصويري و ويديويي را در لينک به نشاني https://iums.ac.ir/dform/703/722/ حداکثر تا تاريخ 30 تيرماه به دبيرخانه جشنواره مديريت روابط عمومي تکميل و ارسال نماييد.
همچنين فايل هاي فيلم و عکس به تفکيک بصورت فيزيکي در قالب  DVDبه مديريت روابط عمومي ارسال شود.