• 1397/10/01 - 07:21

جلسه مشترک بهداشت محيط مرکز بهداشت شمال غرب و دفاتر خدمات سلامت

295516.mp3 جلسه مشترک بهداشت محيط مرکز بهداشت شمال غرب و دفاتر خدمات سلامت
روابط عمومي مرکز بهداشت شمال غرب. جلسه مشترک بهداشت محيط مرکز بهداشت شمال غرب و دفاتر خدمات سلامت در روز چهارشنبه بيست و هشتم آذر در سالن جلسات مرکز خدمات جامع سلامت غفاري برگزار شد.
جلسه مشترک بهداشت محيط مرکز بهداشت شمال غرب و دفاتر خدمات سلامت با دستور جلسه  ارتقاي کيفي کنترل و نظارت بهداشتي و  با حضور دکتر معافي مسئول بهداشت محيط مرکز بهداشت شمال غرب ،مسئولين دفاتر خدمات سلامت مناطق دو،پنج و شش شهرداري تهران و کارشناسان بهداشت محيط  در روز چهارشنبه بيست و هشتم آذر در سالن جلسات مرکز خدمات جامع سلامت غفاري برگزار شد.
در اين جلسه در خصوص مسائل و مشکلات دفاتر خدمات سلامت و مداخلات مورد نياز بحث و تبادل نظر صورت گرفت و تصميمات لازم اتخاذ شد.