• 1395/08/01 - 08:30

راه اندازي دومين مرکز طب کار در مرکز بهداشت شمال غرب تهران

به همت مرکز بهداشت شمال غرب تهران ،دومين مرکز انجام معاينات شغلي و طب کار در مرکز سلامت جامعه فاضل واقع در منطقه شش تهران از 28 مهر ماه راه اندازي شد.

295112.mp3 راه اندازي دومين مرکز طب کار در مرکز بهداشت شمال غرب تهران

در راستاي تکريم ارباب رجوع و بهبود فرآيند انجام کار معاينات شغلي و  در راستاي ارتقاي سلامت قشر شريف کارگران و کارمندان ،مرکز طب کار  فاضل راه اندازي و همه روزه از  ساعات اداري  با استقرار پزشک،کارشناس بهداشت حرفه اي ،مراقب سلامت ،شنوايي و بينايي سنج به ارائه خدمات بهداشتي و درماني مطابق با بسته هاي خدمتي  مي پردازد.

گفتني است اولين مرکز طب کار مرکز بهداشت شمال غرب تهران  در مرکز سلامت جامعه شهيد کاظميان واقع در منطقه 2 تهران مستقر مي باشد.