• 1393/05/19 - 07:30

شرکت در تجمع بزرگ جامعه پزشکي کشور در حمايت از مردم مقاوم ومظلوم غزه

294851.mp3 شرکت در تجمع بزرگ جامعه پزشکي کشور در حمايت از مردم مقاوم ومظلوم غزه

به دنبال فراخوان برگزاري تجمع بزرگ جامعه پزشکي کشور و همزمان با ساير ارگانها پرسنل مرکز بهداشت شمال غرب تهران در حمايت از مردم مقاوم و مظلوم غزه در تاريخ 18 مرداد ماه 93 با تجمع در ميدان فلسطين تهران کشتار بيرحمانه مردم غزه را محکوم کردند.

اين تجمع به منظور حمايت از مردم مظلوم و بي دفاع غزه با حضور دکتر جاودان سرپرست مرکز بهداشت شمال غرب تهران و جمعي از پرسنل ستاد و مراکز بهداشتي درماني تحت پوشش اين مرکز برگزار شد.

در اين تجمع پلاکارد و تراکت هايي با شعار GAZA  اين جا، مسلخ انسانيت بشر است و مجامع جهاني، واکنش واکنش و مرگ بر اسرائيل توسط پرسنل اين مرکز به نمايش گذاشته شد.

سرپرست مرکز بهداشت شمال غرب تهران در پايان اين تجمع ضمن تشکر از حضور پرشور همکاران از درگاه خداوند متعال آرزوي سرنگوني هر چه سريعتر رژيم اشغالگر و توفيق مقابله مردم محروم و بي پناه فلسطين با متجاوزگران و رهايي از يوق بيگانگان را خواستار شدند.

گالري تصاوير