• 1399/09/08 - 04:54

قرارگاه عملياتي مديريت و کنترل بيماري کوويد 19 در منطقه شش تهران

295861.mp3 قرارگاه عملياتي مديريت و کنترل بيماري کوويد 19 در منطقه شش تهران
جلسه هماهنگي قرارگاه عملياتي مديريت و کنترل بيماري کوويد ?? به شيوه محله و خانواده محور در روز سه شنبه ??/?/?  در محل فرماندهي ناحيه مقاومت بسيج حضرت وليعصر (عج) منطقه شش تهران با حضور دکتر احمدنيا رئيس مرکز بهداشت شمال غرب، دکتر مالمير رئيس بسيج جامعه پزشکي تهران بزرگ،سرهنگ احراري فرمانده ناحيه مقاومت بسيج منطقه شش ،نمايندگان شهرداري ، هلال احمر ،اصناف، کلانتري ،امور مساجد،آموزش و پرورش و ... برگزار شد.
در اين جلسه سرهنگ احراري بر ضرورت اجراي بهينه طرح شهيد سليماني تاکيد کرده و اعلام کردند که ناحيه مقاومت بسيج هماهنگ با مرکز بهداشت شمال غرب اقدامات مربوطه را انجام خواهد داد.سپس دکتر مالمير  در خصوص  اهداف اين بسيج ملي و انتظارات از سازمان بسيج مستضعفين مطالبي را بيان کردند.در ادامه دکتر احمدنيا نيز به تشريح دستورعمل اجراي برنامه مديريت و کنترل بيماري کوود ?? به شيوه محله و خانواده محور پرداخته و ضمن معرفي نماينده مرکز بهداشت شمال غرب در منطقه شش،خاطر نشان کردند که اجراي مطلوب  اين برنامه و دستيابي به اهداف پيش بيني شده،مستلزم همکاري برونبخشي،پرهيز از شتاب زدگي و موازي کاري و جلوگيري از فرصت سوزي ميباشد.