• 1396/05/29 - 03:37

مصاحبه دکتر گلشني با روزنامه همشهري محله دو

295232.mp3 مصاحبه دکتر گلشني با روزنامه همشهري محله دو
کتر گلشني رئيس مرکز بهداشت شمال غرب در مصاحبه اختصاصي با خبرنگار روزنامه همشهري محله دو  از  اجراي   برنامه ادغام خدمات پيشگيري و کنترل عوامل خطر بيماري هاي واگير خبر داد.متن اين مصاحبه که  در شماره 668 روزنامه همشهري محله در مورخ هجدهم مرداد درج گرديده است به شرح ذيل مي باشد:

تست خطر‌سنجي براي پيشگيري از احتمال بروز سکته‌هاي قلبي، مغزي و سرطان در مراکز خدمات جامع سلامت انجام مي‌شود.

رئيس مرکز بهداشت شمال غرب تهران در اين‌باره گفت: «در طرح تحول نظام سلامت، مراکز بهداشتي درماني به مراکز خدمات جامع سلامت و پايگاه‌ها به پايگاه‌هاي سلامت ارتقا يافته است و تيم سلامت شامل پزشک، دندانپزشک، مراقب سلامت، روان‌شناس، مشاور تغذيه و بهداشت محيط و حرفه‌اي با حضور در اين اماکن به تمامي گروه‌هاي سني خدمات بهداشتي رايگان ارائه مي‌دهند. اين در حالي است که اکنون در منطقه 10 مرکز خدمات جامع سلامت و 11 پايگاه سلامت وجود دارد.»

«جواد گلشني» افزود: «اين خدمات در گذشته محدود بود اما حالا در تمامي مراکز خدمات تخصصي ارائه مي‌شود. همچنين تست خطر‌سنجي براي جلوگيري از احتمال بروز سکته‌هاي قلبي، مغزي و سرطان براي شهروندان بالاي 30 سال انجام مي‌شود. در اين تست ميزان احتمال بروز اين سکته‌ها در 10 سال آينده و تشخيص زودرس 3 سرطان سينه، روده بزرگ و رحم مشخص مي‌شود.»

وي اظهار کرد: «واکسيناسيون و غربالگري مربوط به نوزادان، مراقبت از سلامت کودکان، نوجوانان، جوانان، ميانسالان و سالمندان، مراقبت‌هاي دهان و دندان، مراقبت از بيماري‌هاي واگير و غير‌واگيردار مانند هپاتيت، تب مالت، فشارخون و ديابت، آموزش و مشاوره باروري سالم، مراقبت‌هاي پيش و بعد از بارداري و توزيع رايگان مکمل‌هاي دارويي از ديگر خدمات ارائه شده در اين مراکز و پايگاه‌ها براي شهروندان است.»

شهرونداني که تاکنون موفق به تشکيل پرونده الکترونيک نشدند براي دريافت خدمات فعال بهداشتي با در دست داشتن کد ملي به نزديک‌ترين مرکز يا پايگاه محل سکونت خود مراجعه کنند.