• 1393/02/06 - 07:30

294796.mp3 نواخته شدن زنگ سلامت در مدرسه صدوقي روستاي کشار از توابع دهستان سولقان همزمان با آغاز هفته سلامت

همزمان با آغاز هفته سلامت، اول ارديبهشت ماه سال جاري در مدرسه صدوقي روستاي کشار از توابع دهستان سولقان در حضور دانش آموزان محروم اين منطقه زنگ سلامت نواخته شد. در اين مراسم که با حضور دکتر شکاري سرپرست مرکز بهداشتي درماني سولقان و کارشناسان اين مرکز، دهيار کشار و مدير و اولياء مدرسه برگزار شد، پس از تبريک و گراميداشت هفته سلامت توسط دکتر شکاري، شعار اين هفته و مضامين آن جهت دانش آموزان تشريح گرديد. سپس جشنواره بادکنک ها با هوا کردن بادکنک هايي که توسط دانش آموزان اين مدرسه تهيه و مزين به شعارهاي بهداشتي بود اجرا شد و به بهترين شعارهاي بهداشتي جوايزي اهدا شد.