• 1398/03/03 - 07:55

پايش مديريتي از مرکز خدمات جامع سلامت بنياد مهاجرين

295635.mp3 پايش مديريتي از مرکز خدمات جامع سلامت بنياد مهاجرين
روابط عمومي مرکز بهداشت شمال غرب-پايش مديريتي از مرکز خدمات جامع سلامت بنياد مهاجرين در روز سه شنبه 31 ارديبهشت انجام شد.
در راستاي بررسي عملکرد مراکز خدمات جامع سلامت و طبق برنامه ريزي هاي مدون صورت گرفته، در روز سه شنبه 31 ارديبهشت،پايش مديريتي از مرکز خدمات جامع سلامت بنياد مهاجرين با حضور دکتر احمدنيا و دکتر رحيمي به ترتيب رئيس و معاون  مرکز بهداشت شمال غرب و کارشناس مسئولين واحدهاي ستادي  انجام شد.
در جريان اين پايش ضمن تحليل عملکرد  مرکز در سامانه سيب،هر يک از کارشناس مسئولين واحدها نسبت به وضعيت مرکز در خصوص فرآيندهاي مرتبط با واحد متبوع به ارائه گزارش پرداختند.در ادامه دکتر احمدنيا برخي از مداخلات فوري و مورد نياز مرکز را بيان کرده و خاطر نشان کردند که سرپرست مرکز و نيروهاي زير مجموعه بايستي در راستاي رفع نقاط ضعف مطرح شده بيش از پيش کوشا باشند.هم چنين ايشان ضمن اشاره به برنامه بسيج ملي فشار خون،مجددا بر اهميت همکاري کليه نيروها در راستاي اطلاع رساني و نيز ارائه خدمات مربوط به فشار خون تاکيد کردند.