• 1393/12/02 - 08:30

کارگاه آموزشي مانا در مرکز بهداشت شمال غرب تهران برگزار شد.

294907.mp3 کارگاه آموزشي مانا در مرکز بهداشت شمال غرب تهران برگزار شد.

به منظور ارتقاء سطح آگاهي کارکنان ، کارگاه دو روزه بازآموزي مانا ويژه کارشناسان بهداشت خانواده مراکزبهداشتي درماني تحت پوشش در تاريخ هاي 26 و27بهمن 93 در سالن اجتماعات مرکز بهداشت شمال غرب برگزار شد . در اين کارگاه پس ازبيان اهداف توسط کارشناس مسئول بهداشت خانواده سرکار خانم دکتر ميرشريفي ،مطالب توسط پزشکان هسته آموزشي اين مرکز،  سرکارخانم دکترميرشريفي و خانم دکترملايري خواه به صورت بوکلت خواني  ،فيلم آموزشي ونيزکارگروهي ارائه شد.درپايان جلسه توضيحاتي درخصوص  فرم هاي آماري مانا توسط کارشناس برنامه خانم جامعي بيان شد.لازم به ذکر است که در اين کارگاه سطح آگاهي کارکنان به ميزان 36.7درصد ارتقاء يافت.