• 1395/03/16 - 07:30

کارگاه آموزشي پيشگيري ازبروزبتاتالاسمي ماژورويژه سردفتران ازدواج استان تهران

سپس جناب حجت الاسلام والمسلمين محدث دبيرکانون سران دفاترازدواج وطلاق لستان تهران مشکلات موجوددراجراي برنامه مربوط به سردفتران ازدواج ولزوم انجام هماهنگي هاي لازم توسط وزارت بهداشت ومعاونت بهداشتي جهت اجراي بهينه برنامه رابيان فرمودند.

295053.mp3 کارگاه آموزشي پيشگيري ازبروزبتاتالاسمي ماژورويژه سردفتران ازدواج استان تهران

کارگاه پيشگيري ازبروز بتاتالاسمي ماژورويژه سردفتران ازدواج استان تهران درروزچهارشنبه مورخ 12خردادماه1395درسالن همايش هاي رازي دانشگاه وباحضوردبيرکانون سران دفاترازدواج وطلاق استان تهران ونايب رئيس کانون سردفتران ازدواج استان تهران ونيزتعدادي ازسران دفاترازدواج ازساعت10لغايت13برگزارگرديد.

درابتداي کارگاه آقاي دکترکريمي مسئول برنماه بيماريهاي غيرواگيرمعاونت بهداشتي ضمن خيرمقدم وافتتاح کارگاه به بيان مقدمه اي براهميت آشنايي بابرنامه پيشگيري ازبتاتالاسمي ماژورپرداخت.

درادامه خانم دکترنجفي مسئول بيماري هاي غيرواگيرمرکزبهداشت غرب وخانم دکترنوربخش مسئول بيماري هاي واگيروغيرواگيرمرکزبهداشت شمال غرب به بيان آشنايي بابيماري تالاسمي ،نحوه انتقال وپيشگيري ازتولدفرزندمبتلاونيزدستورالعمل کشوري بيماري پرداختند.

هم چنين درضمن بيان مطالب سخنرانان به سوالات حضاربالاخص سران دفاترازدواج پاسخ گفتند.