• 1399/07/16 - 06:49

گروههاي هدف تزريق واکسن آنفولانزا

295843.mp3 گروههاي هدف تزريق واکسن آنفولانزا
  به  اطلاع همشهريان گرامي  ساکن در مناطق ?،? و ? تهران رسانيده ميشود  که در مراکز خدمات جامع سلامت زير ؛مطابق با دستورعمل هاي ابلاغ شده،در حال حاضر براي گروههاي هدف زير ،واکسن آنفولانزا تزريق ميشود و در صورت تغيير در گروههاي هدف،اطلاع رساني انجام خواهد شد:
مادران باردار

بيماران HIV/AIDS

گيرندگان پيوند

بيماران خاص (شامل بيماران  مبتلا به بدخيمي ها،آنمي سيکل سل،تالاسمي ماژور،هموفيلي و دياليزي)

در صورتي که جزو گروههاي هدف بوده و فاقد پرونده الکترونيک سلامت هستيد ،با در دست داشتن کدملي،مدارک سکونتي و مدارک پزشکي (بيماران خاص ) مراجعه فرماييد.

ام مرکز  شماره تماس  آدرس
مرکز خدمات جامع  سلامت کن ???????? شهران-خيابان کوهسار-رو به روي خيابان يکم شهران-خيابان شهيد ادهمي
مرکز   خدمات جامع  سلامت شهيد غفاري ???????? اکباتان-فاز ?- مجتمع تجاري گلها-طبقه همکف
مرکز  خدمات جامع  سلامت شهر زيبا ???????? انتهاي شهر زيبا-خيابان آشوري-بلوک??
مرکز  خدمات جامع  سلامت سردار جنگل ???????? خيابان سردارجنگل-خيابان ارديبهشت غربي(شهيد آسترکي)-رو به روي پارک شاهد
مرکز خدمات جامع  سلامت شهيد فکوري ???????? جاده مخصوص کرج-بعد از ميدان آزادي-شهرک شهيد فکوري-بلوک ??
مرکز  خدمات جامع  سلامت شقايق ???????? جنت آباد مرکزي-بالاتر از بلواربعثت-کوچه عسگري پ ?ط? واحد?
مرکز  خدمات جامع  سلامت پونک ???????? خيابان سيمون بوليوار-خيابان اقبال پور-نبش کوهسار يکم مرکزي-پلاک?
مرکز خدمات جامع  سلامت سازمان برنامه ???????? جنت آباد جنوبي-لاله غربي(کبيرزاده)-نبش گلستانه- پلاک??-ساختمان سهيل
مرکز  خدمات سلامت شهيد کاظميان ???????? آزادي-ابتداي بزرگراه جناح-بلوار شهيد صالحي-بعد از ميدان سما-خيابان شهيد اکبري-خيابان قلاني
مرکز  خدمات جامع  سلامت فرحزاد ???????? خيابان ايثارگران شمالي-خيابان
مرکز  خدمات جامع  سلامت قدس ???????? شهرک قدس(غرب)-فاز?-ايوانک غرب-نبش گل افشان جنوبي-روبه روي تره بار
مرکز  خدمات جامع  سلامت دکتر ناصرنيا ???????? گيشا-انتهاي خيابان ??- پلاک ?- سراي محله- طبقه ?
مرکز خدمات جامع سلامت شهرک ژاندارمري ???????? مرزداران-نرسيده به چهارراه آريانفر- پلاک ???-ساختمان نگين مرزداران-طبقه ?
مرکز  خدمات جامع  سلامت تهران ويلا ???????? ستارخان-کوچه آقا رحيمي- پلاک ??
مرکز  خدمات جامع  سلامت فاضل ???????? بلوارکشاورز-خيابان حجاب-خيابان شهداي سازمان آب-روبه روي سازمان آب
مرک خدمات جامع  سلامت مسجد سادات ???????? خيابان يوسف آباد - خيابان اسد ابادي -تقاطع فتحي شقاقي جنب فروشکاه شيرين عسل مجتمع درماني صدرا
مرکز خدمات جامع سلامت مقيميان ???????? خيابان شهيد بهشتي-خيابان خالد اسلامبولي(وزرا)-رو به روي سينما آزادي-پلاک??